Skip to main content
VANAF 10 JAAR TOT ...

FAMILIETOCHTEN

Even spannend en toch geschikt voor iedereen.

Wij bieden ook begeleide familietochten aan met onze offroad E-steps.

Het parcours van deze familietochten verloopt via mooie veldwegen en offroad paadjes. Wij rijden niet op de openbare weg. Hierdoor kunnen ook kinderen vanaf 10 jaar (minstens 1m40 groot) en tieners mee op toertocht. Er is keuze tussen een kennismakingstocht en een avontuurlijke tocht.

Keuze tussen kennismakingstocht en avontuurlijke tocht

VEILIGE LOCATIE IN REGIO NINOVE

GESCHIKT VANAF 10 JAAR

ELEKTRISCHE OFFROAD STEPS

kennismakingstocht 30 euro per persoon
avontuurlijke tocht 40 euro per persoon

FAMILIETOCHTEN
rustig en ontspannen

Plezier, ontspanning, mooie natuur

  • Dankzij de kennismakingstocht kunnen deelnemers op een rustige en ontspannen manier een toertocht rijden onder begeleiding. Het parcours van deze tocht is aangepast aan de groep en heeft weinig obstakels en hindernissen. Zeker geschikt voor jonge kinderen vanaf 10 jaar en minder ervaren deelnemers. Plezier, ontspanning, mooie natuur en een geweldige ervaring zijn de pijlers van deze activiteit. Deze tocht duurt ongeveer 1u30.
  • De meer avontuurlijke tocht, van ongeveer 2 uur, brengt de deelnemers doorheen een prachtig natuurlijk landschap met mooie veldwegen, holle wegen en avontuurlijke singletracks. Dit parcours vergt wat meer stuurvaardigheid en heeft onderweg meer natuurlijke hindernissen en obstakels. Een echte aanrader voor jonge tieners en deelnemers met zin voor actie en avontuur!

UNIEKE BELEVING VOOR ALLE LEEFTIJDEN
FAMILIEFOTO'S ... MAAR COOLER

ENKELE IMPRESSIES