Skip to main content
familie- en vriendengroepen, vrijgezellenactiviteiten, teambuilding

BEGELEIDE TOCHTEN

Een fantastische avontuurlijke ervaring voor iedereen. Geniet van de natuur op een 100% elektrische offroad step.

Ideaal voor familie- en vriendengroepen, vrijgezellenactiviteiten, teambuilding en meer!


DUUR : ONGEVEER 2 UUR

START : 10u00 of 14u30

MINIMUMLEEFTIJD : 16 JAAR

AANTAL DEELNEMERS : MIN. 4 / MAX. 13

BEGELEIDE TOCHTEN
EERLIJKE PRIJS

40€ PER PERSOON

Groepen vanaf 10 deelnemers ontvangen 5% korting.

Voor een begeleide offroad E-step toertocht van ongeveer 2 uur betaal je 40 euro per persoon. Een helm en desgewenst regen/beschermbroek zijn inbegrepen in de prijs. De helm is verplicht te dragen tijdens de toertocht. Groepen vanaf 10 personen krijgen een korting van 5%. Er wordt een voorschot gevraagd van 10€ per deelnemer. Na betaling van het voorschot is de reservatie definitief.

De minimumleeftijd is 16 jaar. Een toertocht met de elektrische offroad steps zal doorgaan vanaf 4 deelnemers en heeft een maximum van 13 deelnemers.

Tijdens deze avontuurlijke toertocht doorheen een prachtig landschap is het volop genieten en plezier verzekerd! De ervaren gids brengt je op mooie locaties en bezorgt je een fantastisch avontuur.

EERLIJKE PRIJS - UNIEKE BELEVING
VLAAMSE ARDENNEN EN PAJOTTENLAND

STARTPLAATSEN

Wij bieden startplaatsen aan in de Vlaamse Ardennen en in het Pajottenland.

Gooik

Pajottenland

Gooik wordt “de Parel van het Pajottenland” genoemd. Deze titel heeft het te danken aan zijn mooie landelijke omgeving en dit in een licht glooiend landschap.
Het natuurgebied Kesterheide, waar we met de offroad E-step toertocht langsrijden, is met zijn 112 meter het hoogste punt van het Pajottenland.

Het plattelandscentrum Paddenbroek vormt de ideale uitvalsbasis om deze streek te ontdekken met een offroad E-step. Na de begeleide toertocht kan je op het grote zonneterras van het plattelandscentrum nog nagenieten met een heerlijk streekbiertje zoals kriek, geuze of lambiek. Zeker een aanrader!

Adres: Paddenbroekstraat 12, 1755 Gooik

Gaasbeek

Pajottenland

Het groene landelijke Gaasbeek ligt in de “achtertuin” van onze hoofdstad Brussel.
Deze regio heeft een rijke geschiedenis. Een mooi voorbeeld daarvan zijn het kasteel van Gaasbeek met zijn kasteel- en museumtuin en de vele grote vierkantshoeven die typerend zijn voor deze regio.

De offroad E-step toertocht brengt ons onder andere langsheen het prachtige kasteeldomein van Gaasbeek.

Geniet na de tocht van een heerlijk streekbiertje of anders lekkers in één van de vele gezellige horecazaken vlakbij het kasteel van Gaasbeek.

Adres: parking van het Kasteel van Gaasbeek, Kasteelstraat 34, 1750 Gaasbeek

Brakel

Vlaamse Ardennen

Te midden van de vele heuvels in de Vlaamse Ardennen ligt het Brakelbos. Tijdens het voorjaar zorgen de vele wilde hyacinten voor een ware kleuren- en bloemenpracht in dit sprookjesachtige bos.

We starten onze tocht boven op de Vloesberg. Met zijn vele gezellige cafeetjes en eethuizen de ideale uitvalsbasis om deze schilderachtige streek te gaan verkennen. De tocht brengt ons doorheen het Brakelbos met zijn eeuwenoude imposante beuken. Even verderop genieten we van prachtige verzichten en rijden we langsheen kronkelende beekjes. Dankzij de volledig elektrische ondersteuning rijden we met onze offroad E-steps moeiteloos de vele hellingen op. Genieten maar!

Adres: afspraak aan de Sint-Kristoffelkappel, d’Hoppe (straatnaam) in Vloesberg 7880

Geraardsbergen

Vlaamse Ardennen

Onze toertocht start aan het provinciaal domein De Gavers in Geraardsbergen. Dit mooie recreatiedomein grenst enerzijds aan de Dendervallei en vormt anderzijds een toegangspoort tot het heuvellandschap van de Vlaamse Ardennen.

Tijdens deze avontuurlijke tocht beklimmen we enkele iconische hellingen uit de wielerwereld. De Muur van Geraardsbergen en de Bosberg worden dankzij de 100% elektrische steps moeiteloos bedwongen. Dankzij de geveerde voorvork en de extra dikke banden rijden we speels en comfortabel over de vele kasseien die deze hellingen rijk zijn. Met de E-steps gaan we natuurlijk de hellingen ook via off-road paadjes verkennen, wat deze tocht extra bijzonder maakt.

Na de tocht kan u in het buffetrestaurant van het provinciaal domein genieten van een heerlijke mattentaart!

Adres: parking Provinciaal Domein de Gavers, Onkerzelestraat 280, 9500 Geraardsbergen

MEER FOTO'S

ENKELE IMPRESSIES

Similar Routes